2010/04/20

Kakukkfű



Ha a hagyományokhoz tartottam volna magam, már ami ennek a munkának a hímzését illeti, akkor vasárnap mutattam volna.. De végül tegnap tudtam befejezni, míg időztünk a játszótéren, addig tudtam haladni a kakukkfűvel, estére csak a kontúrozás és a franciacsomók elkészítése maradt, mely utóbbiból van jó pár ebben a mintában, de a végére hozzá lehet szokni. Közben eszembe jutott, hogy franciacsomózni Évi tanított meg a vonaton :-))) (Blogja itt), amikor hazafele jöttünk a győri találkozóról 2006-ban, s emlékszem, nagyon jól elmagyarázta, hamar ment egyedül is. Visszatérve a jelenbe, már csak egy növényke és tartója van hátra, azt hiszem, sajnálni fogom, ha elfogynak a cserepek...:-)

5 comments:

Dora said...

Hihetetlen milyen gyorsan elkészültél vele! És majdnem az egész kész! És milyen jó ez a kakukkfű! Szeretni fogom én is hímezni :) Jó lenne már látni az én anyagomról is fotót az RR oldalon :(
Utoljára sajnos január 25-én láttam róla képet. Pedig az enyém kicsit más lesz, mert piros kaspósak a növénykék :)

Kriszti said...

Ez egy könnyű minta volt, bár ez a cserép talán túl egyszerű az eddigiekhez képest.

xJuDesign said...

Kriszti! Gyönyörűek a növénykék! Érik már a személyes találkozás időpontja:-) Szükségem lenne egy franciacsomó-gyorstalpalóra:-)))

Kriszti said...

Igen, én is úgy gondolom, hogy májusban pontot teszek a végére.:-)
Szombaton megyek feléd , elfogyott a B.P.S-hez a fonal.

xJuDesign said...

Ráérek szombaton egész nap:-) Anchor színátmenetessel készíted? Az még talán van is itthon:-)))