2009/12/29

Tündér lesz...



Nos, azt nem lehet mondani, hogy nem lehet követni a tempómat...de azért haladtam az egy hónap alatt is. Végül is lehetne többet is hímezni, ha nem lenne még más egyéb kellemes elfoglaltság, például az olvasás...
Kicsit látszik az alsó képen a Kreinik fonal, megmondom őszintén, kellemesen csalódtam benne! A DMC metálos fonala után varázslat ezzel hímezni, nem gubancolódik, könnyű feszesre húzni, s a tűbefűző segítségével pikk-pakk el lehet kezdeni a hímzést, s valóban nagyon csillog, jó ránézni!:-)) Azért egy hímzés úgy hozzánő az emberhez, főleg, ha ilyen nagy méretű, szeretem nézegetni:-) S bele fogom hímezni az elkészülés idejét is, hadd lássa az utókor, s én is tudjam, ha elér az aggkori szenilitás.:-) (Bár a magyar statisztikákat nézve, és az egészségügy helyzetét, nem fenyeget az aggkor veszélye...:-() A napokban megcsinálom a lábak kontúrjait, ne legyen egyszerre annyi...meg kíváncsi is vagyok, úgy majd hogyan mutat.:-)

5 comments:

latinka said...

Nem kis munka! Nagyon szép lesz!

xJuDesign said...

Wow! Nem semmi ez a virág-tündér! Azt hiszem, Te is jó nagy fába vágtad a fejszédet:-)))) De nagyon gyönyörű lesz, és szépen alakul.

Christine said...

Mindig megcsodalom a munkaidat! Gyonyoruek!

Kriszti said...

Köszönöm szépen!!:-)

Tinkmara said...

Ez csodaszép... azta!