2009/12/04

Dolgozós nap


Ma visszamegyek dolgozni, s mivel ez egy gyerekbarát munkahely (remélem),velem lesz kislányom is két órát, aztán elviszi az apukája.Délelőtt még pakolászom és rendet rakok itthon, aztán el kell mennünk az óvodába az ágyneműért, ma van az a második péntek, amikor haza kell hozni mosni. Nagyon jó hír volt amit tegnap mondtak az óvodában, hogy a Mikulás csak hétfőn jön, sok a hiányzó a héten és ezért Mikulás csak most ér rá;-), gondolom, nem szereti az alacsony létszámú gyermekhallgatóságot:-))
Tegnap ismét rémhíreket hallottam a tévében a H1N1-ről, legszívesebben nem is szeretnék tudni erről az egészről! Csak azt nem értem, ha az országos  tisztiorvos azt mondja, hogy a kórházak a járvány teljes kitörésekor nem fogják tudni ellátni a beteg , szövődményes embereket, miért nem teszik kötelezővé ezt az oltást? Fogalmam sincs, mennyire féljek és féltsem magunkat? Mindez , amit hallok a médiából rémhír vagy valóságos alapja is van?
Remélhetőleg ma este eljutok moziba, az Időutazó feleségét játsszák és szeretném megnézni már azóta, amikor először láttam róla bemutatót, sőt inkább azóta, mikor egy könyves blogban olvastam az azonos című regényről. Hozzá kell tennem, hogy a mi kisvárosunk mozija nagyon varázslatos:-), túl azon, hogy alig van fűtés, és ha nem akarsz megfagyni pokrócot kell magaddal vinni, de még az is igen varázslatos, amikor a 10! mozinéző közül 5 a kollégád:-)). Mellette szól, hogy nagyon kényelmesek a székek (felújított) a jegyár baráti (500 Ft), s mindig friss a pattogatott kukorica.:-)

No comments: