2010/07/28

EverwoodErre a sorozatra nem olyan régen találtuk rá, és szívből ajánlom mindenkinek, aki szereti a családi történeteket. Szerintem nagyon sok értéket hordoz ez a filmsorozat, az összetartozásról, szeretetről, szerelemről.
(Még nekem is hihetetlen, de kamasz fiam  is velünk együtt nézi.)
Ez egy levélrészlet a filmből, az elhunyt édesanya "írta" a fiának, Ephramnak.

Drága Ephram!

Fél órája ülök a konyhában és megpróbállak elképzelni. Vajon mire gondolhatsz e percekben. Mit érezhetsz. Milyen jól festhetsz a talárodban.
Ha most rám gondolsz… hagyd abba. Küldj egy csókot az égbe, és a jövődre koncentrálj ne arra, amit magad mögött hagysz. Én életed végéig a múltad, jelened, és jövőd része leszek. Nem kell engem keresned. Benned lakom.
Ha esetleg félnél attól, ami jön…ne tedd. Fogadd el a bizonytalant. Hagyd, hogy vezessen utadon. Légy bátor, hisz ezáltal edzed meg szívedet és elmédet, ahogy haladsz utadon a boldogság felé, ne bánj meg semmit. Vesd magad bele az életbe. Élj a mának, élvezz ki minden percet, mert a következő már másmilyen lesz.
Ha bármikor úgy érzed, hogy eltévedtél, vegyél egy mély levegőt és kezd elölről. Fordulj meg és térj vissza szíved legtisztább zugába…ahol a remény él. És újra rátalálsz utadra.
Szeretlek,
Anya2 comments:

Christine said...

Jaj nagyon szerettem ezt a sorozatot én is mikor ment a tévében.:-)

sárgavirág said...

A sorozatot nem ismerem, de ez az idézet most nagyon jól esett :)