2010/02/22

Hétvége

Ezeket sikerült elkövetnem a hétvégén. A növényeshez megérkezett pénteken a q-snap keret,bár, ez itt nem a reklám helye, de tényleg nagyon jó, jól kifeszíti az anyagot,már jól látom a mini x-eket.Ritától rendeltem, egy nap alatt ideért. A csipkeminta egyre jobban elnyeri a tetszésemet, olyan kis finom tervezés, mintha nagymami horgolta polcszegély lenne.:-))
Tegnapelőtt a madárlátta csomag is megérkezett férjemhez, így végre megkaphatta a születésnapi ajándékokat. Visszaállt a bizalmam a magyar posta irányába, a feladást követő napon már vámolták a csomagot, és a 8. napon meg is érkezett. Ha nem tolom el azzal, hogy nem írok utcanevet, ó, én balga, odaért volna pontosan a jeles napra.
Szombaton elmentünk kislányommal  a közeli nagyvárosba, sajnos, itt, ahol mi lakunk ,nem sok mindent lehet vásárolni, mondjuk, ha a hímzést nézem, nagy lemaradásban vannak az itt lévő üzletek, mert csak puppets fonal van és kongré. Nincs rá igény, mármint  a jobb minőségre, egy fecske (mint én) meg nem csinál nyarat...:-)) Ráadásul, egyre több árucikknél látom, amit használok nap, mint nap, mint tisztítószerek, hogy olcsóbb a megyeszékhelyen ,és legalább ott lehet kártyával fizetni.
A cipőboltban rá kellett jönnöm, hogy a mai cipődivat nem az én világom, ez az úgy nevezett "dudli" (nagyon kerek)orr, nem annyira nyerte meg a tetszésemet, ráadásul olyan a cipők formája olyan,mintha gyógycipő lenne, az árakat meg nem is ecsetelem, azt mindenki tudja...:-))

6 comments:

Christine said...

Ez a csipkeminta nalam is bejon! :-)) Nagyon jol nez ki!

Lonci (Győr) said...

jól haladsz:-))) És.... tényleg nagyon jó a csipkeminta.

Wildfell said...

Mi is így voltunk 1 évvel ezelőtt.A kisvárosunkban semmi nem volt jóformán.Aztán késő ősszel egy kreatív csajszi nyitott egy fantasztikus boltot.Talán az anyagok tekintetében vannak neki hiányosságai,de szeretjük nagyon.
Cipők?Ne is mondd!Ha eltervezem,hogy veszek,abból sosem lesz semmi,mert nem tetszik.Utóbbi években elég fura divatok repkedtek...

szoffy said...

Szép nagyon, itt is probléma az ilyesmi szinte csak keresztszemeseket lehet kapni, én meg inkább kicsi, egyszerű tűgobelint varrok...ritkán :)

xJuDesign said...

Ugye, milyen szuper találmány a Q-Snap keret? Én is maximálisan elégedett vagyok vele:-)
Nagyon tetszik a kis cserepes virágod, na és a horgolt terítő alatta:-)))
Bár én a megyeszékhelyen lakom, azért jó dolog az internetes rendelés is!

Kriszti said...

:-))