2010/02/25

Beatrix Potter mintakendő


Nagy kő esett le a szívemről, azt hittem, már sosem javul meg a blogger!
Hétvégén egy nagyon jó színű anyagot találtam a boltban, s úgy döntöttem, jó lesz a Beatrix Potter mintakendőhöz. El is kezdtem, egy szállal, mindeny lyukba öltögetve. A fonal az Dmc színátmenetese, de nem tudom, hogy mennyire fognak látszani a színátmenetek az egy szál miatt. Lassan lesz kész, hiszen óriási a kész kendő,meg csak naponta egy órát tudok rá szánni, hiszen ott van a többi megkezdett. Ajaj!!

Le kell írnom már megint, milyen ügyintézés folyik....
Ez most a kocsi kötelezője, amit tavaly december 23-án megkötöttem, megbízást adtam,. hogy vonják az éves díjat a bankszámlámról. Csakhogy  a bankszámlaszámomnak az utolsó két jegyét elírta az ügyintéző...Tegnapelőtt hívtak, hogy baj van, s adjak meg a bankban egy újabb megbízást, amihez ők adtak egy hivatkozási számot, ami a biztosítóé. Meg is adtam, majd hívtam a biztosítót, hogy rendben van, vonhatják. Tudni kell, hogy az igazolás március 2-ig érvényes, hogy fizetem, már ,ha minden rendben zajlik, tehát levonják az éves díjat, meg is kaptam volna igazolást, hogy egy évre rendezve. Kértem a hölgyet a biztosítóban, hogy ilyen igazolást kérnék, hogy folyamatban van az ügy, hiszen a rendőrt nem hiszem, hogy érdekli, hogy ki és mikor, mit rontott el. A válasz az volt, hogy ezt a központ állíthat ki csak, ami minimum két hét. Hát, azért ilyet!! S addig mit csináljak, ne vezessek autót, nem értem, ha valamit elrontanak, miért nem lehet azonnal javítani és legalább ezzel az igazolással  kompenzálni engem, akinek csak a bosszúság jut!  Tegnap visszahívtak a bankból, hogy nem jó a szám,amit a biztosító adott...szóval, ma mehetek be és intézhetem. Mert az nem jutna eszükbe ,hogy ha hibáztak, hogyan tehetnék jóvá...majd azért kíváncsi vagyok, egy elnézés ki tudnak-e magukból préselni.

5 comments:

Lonci (Győr) said...

Nem, nem tudom, de nálam is komoly gondok vannak, a képek nem találhatók mikor feltöltöm, utána pedig a blogon megjelenik! A többi gondról már nem is merek írni!

Kriszti said...

Akkor lehet, ez valamilyen központi hiba?!

Lonci (Győr) said...

Lehet, mert többen is panaszkodnak, hogy pl. nem látják az oldalamat, vagy a képeket, vagy csak félig , meg sötéten, stb...

Dora said...

Nálam is ugyanez van, feltételezem valami központi hiba... később próbáld újra!

Kriszti said...

Köszönöm! Remélem, azért minél előbb megjavul!