2010/01/30

Az én szombatom


Munkával telt leginkább, de azért jutott idő arra, hogy az ajtónkat megajándékozzam egy aprósággal.:-) Nem mondom, hogy tökéletes, tekintve, hogy még csak a második ilyen alkotásom, de igyekeztem...:-) Ha majd nyitva lesz a közeli virágbolt, majd veszek szalagot, és rábiggyeszetem a hátuljára, hadd lógjon. :-)
Volt időm arra is, hogy átböngésszem a Vox Mozimagazint. Ez egy nagyon jó újság mozirajongóknak és olyanoknak ,akik csak ritkán járnak moziba, mert a szöveges leírás és a százalékos értékelés alapján könnyen el lehet dönteni, mely filmre érdemes jegyet váltani. Az Avatar viszi a pálmát 100%-kal, de a Sherlock Holmes is 70%-os, ami a szőrszálhasogató kritika után nem rossz érték. Mindkettőt szívesen megnézném, de azt hiszem, csak dvd-n kerül rájuk majd a sor. Valentin napra is szánnak filmet a mozik, ez pedig a Valentine's day. A Vox azt írja, hogy ha sok sztár szerepel a filmben, akkor az kasszasiker lesz, nem lehet melléfogni, hát, majd kiderül, de az biztos, hogy sok lesz benne az ismert arc, pl. az Alkonyatból az egyik fiú,  Taylor Lautner (Jacob).
Az én szombatom rizsfelfújt készítésével lesz tökéletes (így jár, akinek a férje 16 ezer kilométerre van...), már ezer éve nem ettem ilyet.

3 comments:

Wildfell said...

Már csak 5 hónap.Igaz?Együtt ehettek rizsfelfújtat és (mi)egymást :-)

Kriszti said...

Már csak 4 elvileg,de jó!:-)

xJuDesign said...

Az Avatar nekem nagyon tetszett:-) Bár csak a szombathelyi moziban láttunk, és nem az IMAX-ben, azért nagy hatással volt ránk:-)