2010/01/28

Az első Tralala


Elkészítettem a L' heure du thé (franciául tudók előnyben) nevezetű Tralala darabot. Két este alatt készítettem el, nagyon haladós. Majd megpróbálok belőle egy ajtódíszt készíteni, az élénk, bordós-piros színeivel megteszi így, Valentin-nap közeledtével. Azt gondolom, el fogom készíteni a párját is,néha jó,hogy hamar elkészül az aktuális darab. Azt azért hozzá kell tennem, hogy ennyit nem ásítoztam hímzés közben, mint ennél, de viszont, ha hosszú útra utazunk, akkor tökéletes, hiszen, mire odaérünk, készen is lesz.:-)

7 comments:

Niki said...

Mindig csodállak ezekért a dolgokért, hogy hogy van hozzá türelmed....gratulálok hozzá, ügyi vagy!!

Zsofia said...

Tényleg nagyon szép, én is próbálkoztam anno tűgobelinnel, egy ideig kedvem is volt hozzá aztán leszoktam róla, mert kifolyt a szemem...más technikát meg nem próbáltam, jó kis hobbi az biztos!

Dora said...

Igen, erre a tralalára gondoltam! Tök jó lett!
Néha tényleg kell egy egyszerűbb, hogy legyen sikerélmény. Most engem is kicsit frusztrál a Fassel, hogy olyan lassúnak tűnik... dehát kellett nekem egyben lenyomni most azt a 150x100-as darabot :-D

Lonci (Győr) said...

Nagyon jó:-))) Most kezdtem bele én is egy kicsi darabba, mert már kell a siker élmény gyorsan, gyorsan, aztán majd jön a SAL:-)))

Delfike said...

Nagyon szép lett és ráadásul gyorsan el is készült. :)

Wildfell said...

Szép lett!:-),és milyen gyors!Kedvet kaptam én is...

Kriszti said...

Nekem azért változatlanul jobban tetszenek a nagyobb lélegzetű művek.:-) Köszönöm szépen a dicséreteket.